Lohipiirakka (karppi)

Sekoita mantelijauhot, leseet ja suola.

Nypi pehmennyt voi kuiva-aineiden sekaan.

Lisää valkuainen ja sekoita tasaiseksi.

Levitä leivinpaperin päälle piirakkavuokaan (n. 30 cm halkaisija).

Esikypsennä uunissa 175-200 asteessa, kunnes pinta saa ruskeaa väriä.

Jäähdytä hieman.

Sekoita täyteen ainekset kulhossa ja levitä jäähtyneen pohjan päälle.

Uuniin n. 225 asteeseen kunnes pinta on reilusti ruskea ja täytteet kypsyneet.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 275 grammaa

Mauri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Mauste sallinen), annos 10g8.4g49kcal1.8g1.7g4.3g0g
Leseseos (3 viljan)2.5g6.3kcal0.4g0.8g0.2g0.7g
Voi 3.5g26kcal0g0g2.9g0g
Valkuainen (100g)2.8g1.2kcal0.3g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Lohifilee 28g55kcal5.3g0g3.8g0g
Sipuli (kuorittu)3.5g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g5.3g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Kananmuna kuoreton 7.7g11kcal1g0g0.8g0g
Valio creme fraiche hyla 150 g11g30kcal0.3g0.4g3g0g
Mozzarella juustoraaste Euroshopper4.9g14kcal1.3g0g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana154g387kcal20.8g6.6g32g1.8g
Valittu annoskoko77g194kcal10.4g3.3g16g0.9g
Annoskoko puolitettuna39g97kcal5.2g1.7g8g0.5g
Arvot/100g100g251kcal13.5g4.3g20.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=267179