Pizza

Rahka, juustosta puolet , kananmuna, kauralese, leivinjauhe ja jauhot sekaisin keskenään.

Levitetään taikina pellille ja voi kaulita leivinpaperien välissä tasaiseksi.

Uuniin 200 astetta 10-15 min. Sen jälkeen täytteet ja takaisin uuniin n.15min.

Kannattaa käyttää syvää peltiä tulee nestettä jonkin verran ainakin itsellä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 275 grammaa

Upsukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahkavalmiste (Ehrmann), annos 100g18g10kcal1.6g0.9g0g0g
Juusto, Edam 17%, 8g siivu (Valio)11g29kcal3.2g0g1.8g0g
Kananmuna 50g(kpl)7g8.9kcal0.8g0g0.6g0g
Kauralese myllyn paras 1dl=50g4.2g14kcal0.8g1.9g0.3g0.7g
Sämpyläjauho, vehnäjauho, ruisjauho, vehnärouhe 3.2g10kcal0.3g1.9g0.1g0.2g
Leivinjauhe 0.4g0.6kcal0g0.1g0g0g
Tonnikala tomaattikastikkeessa. Rainbow[annos185g]5.3g6.3kcal0.6g0.1g0.4g0g
Katkarapu pienet (pirkka)8.8g5.8kcal1.3g0g0.1g0g
Savusuikale (Pouttu), annos 230g8.1g11kcal1g0.4g0.6g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g12g4.3kcal0.2g0.8g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana155g197kcal19.6g12.2g7.8g2.2g
Valittu annoskoko77g99kcal9.8g6.1g3.9g1.1g
Annoskoko puolitettuna39g49kcal4.9g3.1g2g0.6g
Arvot/100g100g127kcal12.7g7.9g5g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=343020