Katkarapu Tikka Masala

Kuullota sipuli öljyssä.

Lisää currytahna, inkivääri ja valkosipuli.

Anna paistua kaksi minuuttia.

Lisää tomaattipyre ja kookosmaito.

Hauduta viisi minuuttia.

Katkaravut sekaan ja lämmittele hetki.

Tarjoile heti riisipedillä (Basmati).

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 177 grammaa

Kea
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.1g10kcal0g0g1.1g0g
Inkivääri, tuore, silputtu1.1g0.9kcal0g0.2g0g0g
Currytahna punainen2.2g5.7kcal0g0.2g0.5g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.2g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Tomaattipyree (Mutti), annos 40g2.9g2.8kcal0.1g0.5g0g0.1g
Kookosmaito, Wok´n Roll 400g29g51kcal0.4g0.7g5.1g0g
Katkarapu 40g27kcal5.7g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana155g198kcal12.6g3.6g14.2g0.2g
Valittu annoskoko77g99kcal6.3g1.8g7.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna39g49kcal3.2g0.9g3.6g0.1g
Arvot/100g100g128kcal8.1g2.3g9.2g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=300666