Karpin jauheliha-kesäkurpitsapaistos

Ruskista sipulit voissa ja lisää jauheliha.

Ruskista.

Lisää mausteet ja viimeisenä tuorejuusto.

Paista toisella pannulla n. 1cm paksuisia kesäkurpitsaviipaleita voissa molemmin puolin.

Lado kesäkurpitsat ja jauheliha päällekkäin uunivuokaan ja lisää juustoraaste päälle.

Paista 20 min 225 asteessa tai kunnes pinta on ruskeaa.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 248 grammaa

Aminohappo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)3.8g1kcal0g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 1.3g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Voi 1.6g11kcal0g0g1.3g0g
Jauheliha, sika-nauta 20g45kcal3.6g0g3.5g0g
Tomaattisose tomaattipyree 1.4g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Tomaattimurska, 1 prk13g3.4kcal0.1g0.7g0g0.2g
Basilika, tuore 0.1g0kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.3g1kcal0g0g0.1g0g
Pippurinen tuorejuusto (Pirkka), annos 10g2.3g4.2kcal0.1g0.1g0.4g0.1g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 25g4.5kcal0.1g0.6g0.1g0.2g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa8.8g26kcal2g0g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana155g199kcal12.2g4g14.8g1.2g
Valittu annoskoko78g99kcal6.1g2g7.4g0.6g
Annoskoko puolitettuna39g50kcal3.1g1g3.7g0.3g
Arvot/100g100g128kcal7.9g2.6g9.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=243715