KaaliKirjolohisalaatti

Choppaile kaali mahd pieneksi.

Pistä paloiksi kaikki muutkin vihannekset.

Avokadot ovat valmiita kun niiden kuori on ruksea, silloin ne ovat helposti käytettävissä.

Leikkaa puoliksi ja poista kivet.

Koverra lihat ulos lusikalla ja paloittele jos haluat.

Palottele juusto pieniksi kuutioiksi

Fetajuusto kannattaa tarjoilla erikseen.

Koska tämä on loistava salaattipohja myös muuhun käyttöön tarjoile lohi erikseen, niin se ei mausta koko salaattia vaan jokainen voi ottaa mielensä mukaan ja salaattipohjaa voi hyödyntää muuhunkin!

Salaattikastikkeeksi Kermaviilikastiketta jossa 1 pussi taffelin valkosipulidippiä taikka valkosipuli salaattikastiketta.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Freyascats
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punakaali 12g3.1kcal0.2g0.4g0g0.2g
Paprika, punainen4g1kcal0g0.2g0g0.1g
Punasipuli, kuorittu, 100g19g5.1kcal0.2g0.9g0g0.3g
Retiisi 6g1.1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Edamjuusto 17 % (500g) (Pirkka), annos 8g6g16kcal1.7g0g1g0g
Avokado, kuorittu, kivetön 15g29kcal0.4g0.1g2.8g1g
Fetajuusto 3% (Arla apetina), annos 200g8g8kcal1.4g0g0.2g0g
Savukirjolohifilee (Pirkka), annos 100g8g16kcal1.4g0.2g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana155g158kcal10.8g3.8g10g3.4g
Valittu annoskoko78g79kcal5.4g1.9g5g1.7g
Annoskoko puolitettuna39g40kcal2.7g1g2.5g0.9g
Arvot/100g100g102kcal7g2.4g6.4g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=235950