Kantarellikastike

Pilko kantarellit ja sipuli, paista voissa kunnes sienten neste on jonkin verran haihtunut.

Sekoittele paiston aikana.

lisää vehnäjauhot, sekoita - anna paistua hetki.

Lisää vesi, ruokakerma ja mausteet.

Anna hautua kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 138 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kantarelli 28g4.9kcal0.5g0.1g0.1g0.5g
Sipuli (kuorittu)5.6g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Vesi17g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai2.2g7.9kcal0.3g1.6g0g0.1g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl23g19kcal0.3g1g1.6g0g
Voi, 1 tl, 5 g2.2g16kcal0g0g1.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana155g100kcal2.4g6g7g1.4g
Valittu annoskoko78g50kcal1.2g3g3.5g0.7g
Annoskoko puolitettuna39g25kcal0.6g1.5g1.8g0.4g
Arvot/100g100g64kcal1.5g3.9g4.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=300525