Oriental possu

Suikaloi possun sisäfilee ja marinoi hetki soijakastikkeessa.

Voi lisätä tähän myös mustapippurirouhetta.

Kuori ja lohko sipulit.

Wokkaa ensin liha ja sitten sipulit.

Lisää joukkoon oriental ateriakastike ja vesi.

Hauduta noin 30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi7g0kcal0g0g0g0g
Oriental kastike (Pirkka), annos 50g24g23kcal0.1g5.3g0.1g0g
Rypsiöljy 1.4g12kcal0g0g1.4g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu1.8g1.8kcal0.1g0.3g0g0g
Sipuli (kuorittu)14g3.8kcal0.2g0.7g0g0.2g
Soijakastike 1.4g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
HK Porsaan sisäfilee, naturel n.500g28g37kcal5.9g0g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana155g156kcal12.8g12.8g5.2g0.4g
Valittu annoskoko78g78kcal6.4g6.4g2.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna39g39kcal3.2g3.2g1.3g0.1g
Arvot/100g100g100kcal8.2g8.2g3.4g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=76451