Parsakaali-vuohenjuustolisäke

Höyrytä parsa al dente.

Voitele uunivuoka ja lämmitä uuni 200 asteeseen.

Asettele parsa, aurinkokuivattutomaatti ja vuohenjuusto vuokaan ja ripottele päälle oliiviöljy-valkoviiniseos.

Mausta pippurilla ja suolalla.

Paista n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali pakaste Rainbow49g10kcal1.5g1g0g1.2g
Oliiviöljy 1.1g10kcal0g0g1.1g0g
Aurinkokuivattu tomaatti, öljyssä5.5g10kcal0.2g0.7g0.8g0g
Vuohenjuusto President11g28kcal2.1g0.1g2.2g0g
Valkoviini kuiva 11g7.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana155g130kcal7.6g3.8g8.2g2.4g
Valittu annoskoko78g65kcal3.8g1.9g4.1g1.2g
Annoskoko puolitettuna39g33kcal1.9g1g2.1g0.6g
Arvot/100g100g84kcal4.9g2.4g5.3g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=143744