Kalaseljanka

1. Leikkaa porkkana ohuiksi tikuiksi.

Silppua sipuli ja viipaloi selleri.

Kuumenna öljy ja kuullota siinä kasvikset pehmeiksi.

2. Lisää tomaattipyree, sekoita tasaiseksi.

Lisää kalaliemi, mausta ja anna kiehua n.10 minuuttia.

3. Kun kasvikset ovat lähes kypsiä, lisää keittoon kalapalat.

Keitä 5 minuuttia.

4. Lisää lopuksi keittoon suikaloidut maustekurkut, sitruunamehu ja persiljasilppu.

Sekoita ja kiehauta.

5. Tarjoa lisänä smetanaa ja lämpimiä perunarieskoja.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Tsube
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)5.5g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Porkkana 5.5g1.8kcal0g0.3g0g0.1g
Lehtiselleri 3.6g0.5kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 1.1g10kcal0g0g1.1g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g2.6g1.9kcal0.1g0.3g0g0g
Kalaliemi laimennettu 37g1.1kcal0g0.1g0.1g0g
Kirjolohifilee 15g24kcal2.4g0g1.6g0g
Sitruunamehu, laimentamaton0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Maustekurkku5.5g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Kapris, kreikkalainen (E. gavriedelis), annos 25g0.7g0.1kcal0g0g0g0g
Persilja 1.5g0.4kcal0g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g84kcal5.2g2.4g5.6g0.8g
Valittu annoskoko78g42kcal2.6g1.2g2.8g0.4g
Annoskoko puolitettuna39g21kcal1.3g0.6g1.4g0.2g
Arvot/100g100g54kcal3.3g1.5g3.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=154223