Kolmen juuston makaronilaatikko

7dl Torino tumma proteiinipasta plus
400g naudan 10% jauhelihaa
2 keskikokoista sipulia
n. 5 valkosipulin kynttä
2,5dl Valio Kolmen Juuston ruokakermaa
1/3 pakettia perinteistä Koskenlaskija sulatejuustoa
kananmuna
n. 200g cheddaria raastettuna
(korppujauhoja)

1. Keitä pasta lihaliemessä.

2. Ruskista jauheliha, lisää hienonnettu sipuli ja valkosipuli, kuullota.

Mausta maun mukaan.

3. Kuumenna ruokakerma miedolla lämmöllä ja sulata sekaan murennettu Koskenlaskija sekä 1/4 raastetusta cheddarista.

Viilennä altaassa, joka on täytetty kylmällä vedellä ja lisää kananmuna.

5. Lisää ainekset voideltuun uunivuokaan ja lisää "munamaito".

Ripottele päälle loppu cheddarraaste ja halutessasi muutakin juustoa.

Viimeisenä voi halutessaan laittaa vielä vähän korppujauhoja, se antaa laatikolle rapean kuoren.

Paista 225 asteessa n. puoli tuntia tai kunnes näyttää valmiilta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 249 grammaa

Xinur
AineksetMääräEnergiaPHRK
Torino tumma proteiinipasta plus16g56kcal3.8g8.7g0.6g1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha21g35kcal4g0g2.1g0g
Sipuli 6.3g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipuli 1g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g13g16kcal0.4g0.5g1.3g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g4.4g12kcal0.8g0g1g0g
Juusto, cheddar 10g40kcal2.5g0g3.4g0g
Emmental juustoraaste valio2.6g10kcal0.8g0g0.8g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio extra (Maggi), annos 10g0.5g1.6kcal0.1g0g0.1g0g
Kananmuna, omega, 1 kpl2.9g3.7kcal0.4g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g355kcal26g19.4g19g2.2g
Valittu annoskoko78g177kcal13g9.7g9.5g1.1g
Annoskoko puolitettuna39g89kcal6.5g4.9g4.8g0.6g
Arvot/100g100g228kcal16.7g12.5g12.2g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=297263