Kananmuna-tonnikala piirakka (karppi)

1. Sekoita 5 valkuaista, 1 keltuainen, leivinjauhe, maitorahka, mantelijauhe ja 1dl juustoraastetta.

2. Laita piirakkavuokaan taikina ja uuniin noin 10-15 minuutiksi (200astetta)

3. Kun taikina uunissa ruskistunut niin ota pois ja laita tonnikalat ja meetvurstit pilkottuna sekä päälle vielä 1dl raastetta.

4. Laita uudestaan uuniin ja odota että juustoraaste ruskistunut päälle.

5. Valmis.

Syö sellaisenaan tai tarjoile salaatin kera!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 178 grammaa

Terhipa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala öljyssä 11g21kcal3g0g1g0g
Tonnikala vedessä 11g12kcal2.5g0g0.2g0g
Kananmunan valkuainen, keskikoko 35g13g5.4kcal1.3g0.1g0g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g1.5g0.9kcal0.1g0g0.4g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki18g10kcal1.6g0.9g0g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g15g38kcal4.4g0.3g2.2g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g3.7g22kcal0.9g0.2g2g0g
Leivinjauhe 0.7g1.3kcal0g0.3g0g0g
Meetvursti, Kotimainen, HK [1 siivu]4.4g18kcal0.9g0g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g255kcal29.4g3.6g14.6g0g
Valittu annoskoko78g128kcal14.7g1.8g7.3g0g
Annoskoko puolitettuna39g64kcal7.4g0.9g3.7g0g
Arvot/100g100g164kcal18.8g2.3g9.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=332716