Banaanikakku

150 g voita + n. 25 g voitelemiseen
3 dl sokeria
2 kpl munia
3dl vehnajauhoja
2 tl leivinjauhetta
1 tl soodaa
1 tl inkivaaria
1 tl neilikkaa
2 tl kanelia
3-4 kpl banaania

Vaahdota voi ja sokeri, lisaa munat yksitellen sekoittaen.

Sekoita kuivat aineet keskenaan.

Lisaa kuivat aineet ja muussattu banaani vuorotellen muna-voi-sokeri vaahtoon sekoittaen koko ajan.

Voitele ja korppujauhota vuoka.

Kaada taikina vuokaan.

Paista uunissa 170 C n. 1 tunti.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Telle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 123g889kcal1.5g0.5g99.6g0g
Sokeri 179g725kcal0g178.3g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu91g115kcal10g0.3g8.2g0g
Vehnäjauho, sunnuntai105g368kcal12.6g74.5g2.2g3.1g
Leivinjauhe 11g18kcal0.5g4g0g0.1g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g3.5g13kcal0.1g2.8g0.1g0g
Banaani, kuorittu 259g225kcal2.7g47.4g1g4.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1540g4704kcal54.8g615.6g222.2g15.8g
Valittu annoskoko770g2352kcal27.4g307.8g111.1g7.9g
Annoskoko puolitettuna385g1176kcal13.7g153.9g55.6g4g
Arvot/100g100g305kcal3.6g40g14.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=98586