Vappumunkit

Tehdään kuten pullataikina.

Rypsiöljy on paistamiseen, tietenkin paistoastiaan laitetaan enemmän rasvaa, mutta suurinpiirtein tuo 300 g menee paistamiseen.

Öljyn pitää olla kuumaa, muuten se imeytyy munkkeihin ja sitten rasvaa reilusti.

Reseptistä tulee n. 70 annosta ja yksi annos painaa n. 55 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 60g533kcal0g0g60.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 366g1255kcal37.3g256g4.4g12.8g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 40g286kcal0.3g0.2g32.2g0g
Suola, annos 3g2.4g0kcal0g0g0g0g
Kardemumma, annos 2g2g6.2kcal0.2g1.4g0.1g0.6g
Sokeri 34g139kcal0g34.1g0g0g
Kananmuna kuoreton 44g63kcal5.5g0.1g4.5g0g
Hiiva 20g15kcal2.6g0.2g0.1g1.4g
Vesi, vesijohtovesi 101g0kcal0g0g0g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 101g46kcal3g4.8g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1540g4684kcal97.8g593.6g206.2g29.6g
Valittu annoskoko770g2342kcal48.9g296.8g103.1g14.8g
Annoskoko puolitettuna385g1171kcal24.5g148.4g51.6g7.4g
Arvot/100g100g304kcal6.3g38.5g13.4g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=177070