Parsakaali-kukkakaaligratiini

Laita soijarouhe ohjeen mukaan turpoamaan.

Paista soijarouhe ja mausta.

Paloittele ja keitä kaalit.

Mausta suolalla.

Valmista kastike.

Levitä kaalit voideltuun vuokaan.

Kaada kastike päälle.

Ripottele pinnalle juustoraastetta.

Kuorruta uunissa 225-250 astetta ja 10min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 308 grammaa

Mk87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 146g51kcal6.7g2.8g0.4g3.7g
Kukkakaali 167g40kcal3g3.7g0.5g3.8g
Oivariini, 7512g79kcal0.1g0.1g8.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 13g43kcal1.3g8.8g0.2g0.4g
Vesi125g0kcal0g0g0g0g
Maito, Kevyt83g38kcal2.7g4g1.3g0g
Suola, annos 3g1g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu25g32kcal2.8g0.1g2.3g0g
Mozzarellajuustoraaste, raastettu (Rainbow), annos 175g73g219kcal19g1.5g15.3g0g
Kesäkurpitsa83g14kcal0.3g2.1g0.5g0.6g
Tumma soijarouhe, risetti42g120kcal20.9g14.2g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1540g1273kcal113.6g74.6g59.4g17g
Valittu annoskoko770g636kcal56.8g37.3g29.7g8.5g
Annoskoko puolitettuna385g318kcal28.4g18.7g14.9g4.3g
Arvot/100g100g83kcal7.4g4.8g3.9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=243096