Makaronilaatikko kevytjauhelihasta

1. Laita makaronit esikeittymään runsaaseen veteen.

Lisää hieman suolaa.

2. Raasta porkkanat.

3. Paista jauheliha ja mausta mieleisilläsi mausteilla, sekoita mukaan raastettu porkkana.

4. Valuta makaroni ja sekoita jauhelihan sekaan.

5. Voitele vuoka kevyesti ruokaöljyllä ja laita makaroni-jauhelihaseos sinne.

6. Sekoita munat, maito ja vesi, ja kaada ne vuokaan niin, että makaroni-jauhelihaseos peittyy.

Lisää nestettä tarvittaessa.

Sekoita.

7. Paista 225 asteisessa uunissa n. 30 minuuttia.

Anna vetäytyä hetki ennen syömistä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 308 grammaa

Myrrde
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g167g283kcal31.6g0g16.6g0g
Kananmuna kuorineen punnittu104g131kcal11.4g0.3g9.4g0g
Laktoositon maitojuoma rainbow (Kanslink food oy), annos 179g167g42kcal5.5g4.8g0g0g
Makaroni (myllynparas raaka)167g583kcal21.3g116g3.2g5.3g
Vesi, vesijohtovesi 125g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 42g14kcal0.3g2.3g0.1g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1540g2104kcal140.2g246.8g58.6g12.8g
Valittu annoskoko770g1052kcal70.1g123.4g29.3g6.4g
Annoskoko puolitettuna385g526kcal35.1g61.7g14.7g3.2g
Arvot/100g100g137kcal9.1g16g3.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=322908