Kinkku-Ruislasagne

1. Valmista kastike.

Kiehauta jauhot rasvassa.

Lisää maito ja sekoita tasaiseksi.

Kuumenna koko ajan sekoittaen, kunnes kastike sakenee.

Lisää sulatejuusto pieninä nokareina.

Mausta mustapippurilla.

Sekoita, kunnes juusto on liuennut.

2. Kaada pienehköön lasagnevuokaan noin 1/3 kastikkeesta.

Lado päälle 3 viipaletta ruipaloja ( määrä riippuu vuoan koosta) halkaisupinta ylöspäin.

Nostele leiville kinkkusuikaleita tasaiseksi kerrokseksi.

Kaada päälle kastiketta.

Lado pinnalle loput leivät ja kaada päällimmäiseksi kastiketta.

3. Kypsennä 200 asteessa noin 20 minuuttia.

Anna lasagnen vetäytyä noin 10 minuuttia ennen tarjoamista.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 220 grammaa

Silu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g146g364kcal27.7g0g32g0g
Kevytmaito hyla (Valio)350g161kcal11.2g16.8g5.2g0g
Vehnäjauho, pouta, 1 dl = 65g18g63kcal2.3g12.2g0.4g0.6g
Oivariini, 80 normaalisuolainen18g126kcal0.2g0.2g14g0g
Kevyt pizzasuikale (250 g)146g134kcal18.9g1.5g5.8g0g
Ruispalat, Vaasan ruispalat, molemmat puolet (yksi n.27g)94g203kcal7.7g38.7g1.2g9.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1540g2101kcal136g138.8g117.2g20g
Valittu annoskoko770g1050kcal68g69.4g58.6g10g
Annoskoko puolitettuna385g525kcal34g34.7g29.3g5g
Arvot/100g100g136kcal8.8g9g7.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=84479