Siskonmakkara vihanneskeitto(gluteeniton,maidoton)

Pilko kuoritut juurekset ja perunat.

Laita kiehuvaan veteen lihaliemikuutiot, sipuli silppu ja lanttu-porkkana-sellerikuutiot ja parsakaalin varsilohkot.

Anna kiehua 15min.

Lisää peruna kuutiot, parsanuput ja kiinankaali ja 15 min päästä siskonmakkarat.

Lisää suolaa tarvittaessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 385 grammaa

Lyydia54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Siskonmakkara (Wursti), annos 500g1667g3453kcal173.3g31.7g311.7g50g
Sipuli, tuore333g90kcal4.3g16g0.7g5.7g
Lanttu 333g96kcal3.3g15.3g1g6g
Porkkana 1333g436kcal8.3g74.1g2.7g34g
Selleri, annos 50g233g33kcal2.3g7g0g0g
Peruna, punnittu kuorineen 2167g1402kcal34.7g285.6g3.7g18.4g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl100g250kcal12g1.5g22g0.1g
Parsakaali, tuore, 257g767g230kcal35.3g15.3g2.3g12.3g
Kiinankaali raaka 100g767g138kcal12.3g17.6g2.3g17.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15400g12257kcal571.6g928.2g692.8g288.2g
Valittu annoskoko7700g6128kcal285.8g464.1g346.4g144.1g
Annoskoko puolitettuna3850g3064kcal142.9g232.1g173.2g72.1g
Arvot/100g100g80kcal3.7g6g4.5g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=228062