Perunajuustomunakas

Pilko sipuli ja peruna ja pyöräytä ne öljyssä pannulla.

Vatkaa munien rakenne rikki ja sekoita tilkka vettä.

Kaada munaseos kuumalle pannulle.

Kun on hieman hyytynyt, lisää tomaatit ja juusto.

Anna hautua miedolla lämmöllä kannen alla.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 275 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaton 2104g1157kcal33.7g277.3g3.6g17.9g
Kananmuna kuoreton 3086g4402kcal385.7g9.3g316.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 281g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 196g1736kcal0g0g196.4g0g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 842g1914kcal42.6g147.5g118.5g48.8g
Gouda 30% (viipaleet) (X-tra), annos 15g421g1515kcal96.8g0g126.2g0g
Sipuli (kuorittu)771g208kcal10g37g1.5g13.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15400g21864kcal1137.6g942.2g1525g159.6g
Valittu annoskoko7700g10932kcal568.8g471.1g762.5g79.8g
Annoskoko puolitettuna3850g5466kcal284.4g235.6g381.3g39.9g
Arvot/100g100g142kcal7.4g6.1g9.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=274675