Lämmin salaatti

Keitä parsakaali suolatussa vedessä, että jäävät sopivan rapeiksi.

Paista sipuli öljyssä, lisää paprika ja herkkusienet.

Sekoita kulhoon parsakaali, paistetut paprikat ja herkkusienet.

Paista erikseen palvikinkku, ja lisää salaattiin.

Lisää papuja.

Mausta suolalla, pippurilla ja valkoisella balsamicolla ja sitruunamehulla.

Syö lämpimänä tai anna marinoitua yön yli.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 214 grammaa

Katrinha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali, keitetty, suolaa 1440g500kcal66g27.8g4.3g35.7g
Paprika punainen 720g211kcal6.8g32.4g2.9g13.7g
Palvikinkku HK 3%540g540kcal97.2g2.7g16.2g0g
Sipuli, paistettu 360g364kcal4.6g17.5g29.5g6.2g
Oliiviöljy 648g5730kcal0g0g648g0g
Herkkusieni 720g115kcal15.1g2.2g2.4g10.8g
Valkosipuli 36g39kcal2.8g5.9g0.2g0.8g
Balsamicokastike Bianca (Rajamäki)360g738kcal4.3g165.6g6.1g0g
Kidneypapu, suolaliemessä1440g1584kcal112.3g259.2g7.2g115.2g
Papu valkoinen, keitetty 1440g1550kcal121.4g201.6g5g100.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15408g22741kcal861g1429.8g1443.6g566.4g
Valittu annoskoko7704g11371kcal430.5g714.9g721.8g283.2g
Annoskoko puolitettuna3852g5685kcal215.3g357.5g360.9g141.6g
Arvot/100g100g148kcal5.6g9.3g9.4g3.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=124613