Täytetty leipänen(karppi)

Sekoita mantelijauhe, munat, juustoraaste ja leivinjauhe.

Jaa taikina kahdeksaan osaan ja taputtele osista 4 kpl pyöreiksi pohjiksi leivinpaperille.

Laita täytteet sekaisin ja annostele pohjien päälle.

Taputtele loput taikinat täytteiden päälle ja paista 225 n.20min

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 321 grammaa

Vantasia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Pirkka), annos 100g899g5396kcal188.9g59.4g485.6g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 1439g1806kcal158.3g3.7g129.8g0g
Juustoraaste, kevyt pizzaraaste (Ingman keittiöni)2398g6235kcal623.5g36g407.7g0g
Leivinjauhe 120g211kcal6.2g45.3g0g0.6g
Tuorejuusto, 2%, hovi, tomaatti-sipuli899g630kcal85.4g36g18g0.9g
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g600g660kcal107.9g12g18g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g450g91kcal2.7g17.1g1.3g6.3g
Poron kylmäsavurouhe Kotisavu 150 g899g1934kcal224.8g19.8g63g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15408g33923kcal2795.4g458.6g2246.8g15.6g
Valittu annoskoko7704g16962kcal1397.7g229.3g1123.4g7.8g
Annoskoko puolitettuna3852g8481kcal698.9g114.7g561.7g3.9g
Arvot/100g100g220kcal18.1g3g14.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=160104