Kalakeitto

Kuori ja pilko lanttu kuutioiksi.

Laita isohkoon kattilaan kimpale voita ja laita lantut sinne hautumaan.

Pilko sipuli ja laita kattilaan.

Pyörittele voissa niin että kasvikset hiukan kypsyvät ja lisää vesi.

Hauduttele n. 5 min ja lisää kerma ja mausta.

Anna hautua vielä muutama minuutti.

Lisää jäiset vihannekset jaseikuutiot ja ota lämpö pois hellasta.

Hämmentele ja hauduttele kunnes kalat kypsyvät.

Lisää katkaracut viimeisenä, etteivät ne sitkisty.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 428 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g60g438kcal0.6g0.6g48g0g
Lanttu 899g259kcal9g41.4g2.7g16.2g
Sipuli (kuorittu)360g97kcal4.7g17.3g0.7g6.1g
Kuohukerma,valio,2dl600g2038kcal12g18g209.8g0g
Herne-maissi-paprika, Rainbow1199g959kcal50.4g155.9g10.8g37.2g
Kalakuutiot fileestä, Rainbow 300g1799g1439kcal305.8g0g14.4g0g
Katkarapu 540g369kcal77.9g0g5.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 2248g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15408g11200kcal920.8g466.4g584.6g119g
Valittu annoskoko7704g5600kcal460.4g233.2g292.3g59.5g
Annoskoko puolitettuna3852g2800kcal230.2g116.6g146.2g29.8g
Arvot/100g100g73kcal6g3g3.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=208670