Ranskalainen pata

Ruskista lihat.

Pyyhi pannu ja pyöräytä väri porkkanoihin, sieniin ja sipuliin.

Laita uunivuokaan, 150 astetta 2 tuntia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 321 grammaa

Krissy

Krissy sanoi...

Ruskista lihat. Pyyhi pannu ja pyöräytä väri porkkanoihin, sieniin ja sipuliin. Laita uunivuokaan, 150 astetta 2 tuntia.

perjantai 25.11.2011 klo 12:37

Krissy sanoi...

Höh, tuli ohje kommentiksi. .No ei se mitään. \r\n\r\nSen verran muokattu ohje pakon sanelemana, että tomaattimurskan olis pitänyt olla yrttisellaista, sipulin lohkottua tuoretta, samoin valkopisulin tuoretta ja lihaa oli vain 600g.

perjantai 25.11.2011 klo 12:41

AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanpaisti (paistamaton)3200g3552kcal694.4g0g83.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 80g275kcal8.2g56g1g2.8g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 190g1347kcal0.7g0g152g0g
Sipulikuutiot rainbow800g80kcal12g12g0g0g
Valkosipulimurska (Valkoliekki), annos 5g60g58kcal3.6g10.2g0.2g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g520g146kcal3.1g30.9g1g13g
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)1600g640kcal17.6g115.2g8g22.4g
Punaviini 1200g846kcal3.7g2.4g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl40g100kcal4.8g0.6g8.8g0g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 4g11kcal0.4g1.5g0.1g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15408g14109kcal1497g457.6g508.6g78.6g
Valittu annoskoko7704g7055kcal748.5g228.8g254.3g39.3g
Annoskoko puolitettuna3852g3527kcal374.3g114.4g127.2g19.7g
Arvot/100g100g92kcal9.7g3g3.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=260351