Perinteinen Jauhelihakastike

Ruskista liha ja sipuli.

Lisää tomaattipyree ja jauhot ja jatka hetki ruskistamista.

Lisää vesi ja liemikuutio.

Hauduta miedolla lämmöllä 15min.

Mausta haluamillasi mausteilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 214 grammaa

Op8
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sika-nauta jauheliha (Hk), annos 100g2250g6075kcal393.8g0g495g0g
Sipuli 1035g313kcal12.9g49.7g2.1g17.6g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g315g233kcal14.2g40.6g0.6g0g
Täysjyvävehnäjauho (Sunnuntai), annos 50g162g502kcal27.5g87.5g4.7g21.1g
Vesi, vesijohtovesi 3600g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef, beef (Knorr), annos 100g252g227kcal7.6g8.8g17.6g1.8g
Ekstra-neitsyt-oliiviöljy (Pirkka), annos 5g90g810kcal0g0g90g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15408g16320kcal912g373.2g1220g81g
Valittu annoskoko7704g8160kcal456g186.6g610g40.5g
Annoskoko puolitettuna3852g4080kcal228g93.3g305g20.3g
Arvot/100g100g106kcal5.9g2.4g7.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=364390