Omena-raparperihilloke

Kuori omenat ja raparperit.

Pilko ne ja lisää veden kanssa kattilaan.

hauduta kypsäksi ja lisää hillosokeri ja kiehauta 10 - 15 min.
Purkita lämpimänä tai kylmänä.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 107 grammaa

Reinopoika12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, ulkomainen kuorittu2889g1185kcal5.8g271.6g2.9g52g
Raparperi 1926g649kcal13.3g105.9g1.9g27g
Vesi, vesijohtovesi 482g0kcal0g0g0g0g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g2408g9389kcal0g2359.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15408g22445kcal38.2g5473.8g9.6g158g
Valittu annoskoko7704g11223kcal19.1g2736.9g4.8g79g
Annoskoko puolitettuna3852g5611kcal9.6g1368.5g2.4g39.5g
Arvot/100g100g146kcal0.2g35.5g0.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=429970