Punarapu-fetasalaatti

Revi salaatti kulhon pohjalle (rucolakin sopii sekaan), pilko vihannekset ja lisää ne sekä feta ja ravunpyrstöt (Lidl, punaravunpyrstö, 68 kcal/g).

Purista päälle sitruunamehua n 2 tl, rouhi mausteeksi suolaa ja mustapippuria myllystä.

Sekoita kevyesti, tarkista maku.

Koristele tillisilpulla.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 428 grammaa

Nane
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g1126g1239kcal202.7g22.5g33.8g0g
Katkarapu 1352g925kcal195.2g0g14.9g0g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore90g23kcal0g8.1g0g0.1g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g1352g274kcal8.1g51.4g4.1g18.9g
Kurkku, tuore1352g135kcal8.1g22.8g1.4g9.5g
Jäävuorisalaatti, rapea1802g180kcal19.8g14.4g3.6g21.6g
Tilli, tuore 90g27kcal3.3g0.8g0.7g1.9g
Paprika, punainen541g139kcal4.9g24.9g2.2g10.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15408g5883kcal884.2g289.8g121.4g125.6g
Valittu annoskoko7704g2942kcal442.1g144.9g60.7g62.8g
Annoskoko puolitettuna3852g1471kcal221.1g72.5g30.4g31.4g
Arvot/100g100g38kcal5.7g1.9g0.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=63616