Nizzan lohisalaatti

Sekoita kastikkeen ainekset keskenään.

Keitä papuja pienessä määrässä vettä, valuta ja sekoita joukkoon hieman salaatinkastiketta.

Paista lohiviipaleet pannulla nopeasti niin, että ne saavat kauniin värin.

Kuori ja viipaloi perunat.

Asettele vadille revityt salaatinlehdet ja nosta päälle pavut, perunat, viipaloidut tomaatit ja sipulirenkaat sekä pilkotut kurkut.

Koristele salaatti lohiviipaleilla, munalohkoilla ja oliiveilla.

Valuta päälle loput kastikkeesta

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 482 grammaa

Memppu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Papu, vihreä (Findus), annos 100g800g176kcal19.2g20.8g1.6g0g
Kylmäsavukirjolohi (Apetit)1200g2160kcal228g1.2g132g0g
Peruna, keskikokoinen 60g1200g720kcal18g156g1.2g10.8g
Jääsalaatti (pussissa) (Järvikylä), annos 50g1000g110kcal11g10g2g12g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g1800g365kcal10.8g68.4g5.4g25.2g
Kurkku 400g44kcal2.2g5.6g0.4g2.8g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 160g317kcal2.2g2.9g32g7g
Kananmuna, keitetty 880g1255kcal110g2.6g90.2g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)60g12kcal0g3.9g0g0g
Dijonsinappi, Maille, Original40g28kcal1.6g3.2g1.2g1.2g
Oliiviöljy 168g1486kcal0g0g168g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15416g13346kcal806g549.2g868g118g
Valittu annoskoko7708g6673kcal403g274.6g434g59g
Annoskoko puolitettuna3854g3337kcal201.5g137.3g217g29.5g
Arvot/100g100g87kcal5.2g3.6g5.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=242308