Seitikalakeitto

Pilko kasvikset ja lisää vesi ja liemikuutio sekä pyre kattilaan.

Keitä n. 10-15min ja lisää kalapalat.

Keitä vielä 10-15 min. Voit lisätä lopuksi pippuria ja yrttimausteita sekä sitruunanmehun.

Halutessasi lisää 50g tuorekuustoa ja anna sulaa keiton joukkoon.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 514 grammaa

Omenami1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g90g54kcal1.4g11.7g0.1g0.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g56g16kcal0.3g3.3g0.1g1.4g
Purjosipuli 38g8.6kcal0.7g0.9g0.1g0.8g
Seiti x-tra113g90kcal19.1g1.1g1.1g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow3.8g10kcal0.4g0.4g0.8g0.1g
Sitruunamehu, laimentamaton5.6g1.2kcal0g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 450g0kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g15g11kcal0.7g1.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1542g381kcal45.2g38.8g4.4g6.2g
Valittu annoskoko771g191kcal22.6g19.4g2.2g3.1g
Annoskoko puolitettuna386g95kcal11.3g9.7g1.1g1.6g
Arvot/100g100g25kcal2.9g2.5g0.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=211448