Possustroganov - HKn resepti

Kuori ja kuutioi sipuli.

Ruskista possunsuikaleet ja sipuli öljyssä.

Lisää tomaattipyree ja vehnäjauhot.

Sekoita huolella ja lisää lihaliemi koko ajan sekoittaen.

Lisää laakerinlehti ja anna kastikkeen hautoa 25 min. Lisää lopuksi creme fraiche ja maustekurkut.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 343 grammaa

Tilda75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Viljapossun lihasuikale maustamaton (Hk), annos 400g300g599kcal59.9g0g39g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl11g101kcal0g0g11.2g0g
Sipuli 90g27kcal1.1g4.3g0.2g1.5g
Tomaattipyree, Pirkka15g12kcal0.5g2.8g0.1g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 3.7g13kcal0.4g2.6g0g0.1g
Lihaliemikuutio Maggi (1kuutio)vähäsuol. ja rasvainen225g697kcal18g121.4g12.4g1.1g
Maustekurkku sokerisuolattu 52g11kcal0.4g1.6g0.1g0.9g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio75g105kcal2.1g4.9g9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1543g3130kcal164.8g275.2g144g7.4g
Valittu annoskoko772g1565kcal82.4g137.6g72g3.7g
Annoskoko puolitettuna386g783kcal41.2g68.8g36g1.9g
Arvot/100g100g203kcal10.7g17.8g9.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=169946