Hirvenlihakeitto ei perunaa

Lihana meillä oli hirven keittolihaa luineen.

Keittelin ensin lihaa tunnin verran liemessä, missä oli suolaa, mustapippuria, laakerinlehtiä ja sipuli.

Tämän jälkeen nostin lihat syrjään ja lisäsin pakastejuurekset.

Perkasin lihat irti luista ja laitoin takaisin kattilaan ja keittelin vielä noin 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 343 grammaa

Tiitainen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 375g0kcal0g0g0g0g
Hirvenliha 150g168kcal31.7g0g4.5g0g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 225g76kcal2.5g12.1g0.4g6.5g
Sipuli 23g6.8kcal0.3g1.1g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1544g503kcal69g26.4g9.8g13.8g
Valittu annoskoko772g252kcal34.5g13.2g4.9g6.9g
Annoskoko puolitettuna386g126kcal17.3g6.6g2.5g3.5g
Arvot/100g100g33kcal4.5g1.7g0.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=199346