Tomaatti-jauheliha pasta

Ruskista jauheliha oliiviöljyssä ja lisää lihaliemi.

Nosta jauheliha sivuun ja ruskista pannulla sipulit ja kesäkurpitsa.

Lisää kasvisten sekaan pilkottu tuore tomaatti ja tomaattimurska sekä 0,5 dl vettä.

Lisää ruskistettu jauheliha.

Mausta ruokosokerilla, kuivatulla basilikalla ja oreganolla.

Lisää keitetty cappelli -pasta ja sekoita.

Tarjoile parmesan raasteen tai raejuuston ja salaatin kera!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 309 grammaa

Sarikki82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy (Knossoscretanfood), annos 100g4.2g38kcal0g0g4.2g0g
Valkosipuli 4.2g4.5kcal0.3g0.7g0g0.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha167g277kcal31.6g0g16.7g0g
Sipuli 61g18kcal0.8g2.9g0.1g1g
Kesäkurpitsa zucchini 121g22kcal0.7g3g0.5g0.8g
Tomaatti 58g13kcal0.3g2g0.2g0.8g
Lihaliemijauhe/tiiviste 1.7g4.9kcal0.2g0.2g0.3g0g
Ruokosokeri2.1g8.5kcal0g2.1g0g0g
Täysjyvä pasta Cappelli (Torino) 70g125g412kcal20g77.5g2.5g7.5g
Vesi, vesijohtovesi 21g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska 208g61kcal1.2g11g0.4g4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1545g1718kcal110.2g198.8g49.8g28.4g
Valittu annoskoko773g859kcal55.1g99.4g24.9g14.2g
Annoskoko puolitettuna386g430kcal27.6g49.7g12.5g7.1g
Arvot/100g100g111kcal7.1g12.9g3.2g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=118413