Porkkanasosekeitto

Keitä kuoritut porkkanat ja perunat kasvisliemellä maistetussa vedessä.

Lisää loppuvaiheessa kypsennystä omenat.

Soseuta, kun on kypsää.

Lisää saostusaine ja keitä hetki.

Lisää ruokakerma ja mausta basilikalla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 309 grammaa

Noora2011
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 292g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 163g53kcal1g9g0.3g4.2g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 50g38kcal0.9g7.7g0.1g0.5g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 167g64kcal0.3g13.6g0.2g2.5g
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g11g18kcal1.9g2.3g0.1g0.1g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 1.3g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)84g134kcal2.3g2.3g12.5g0g
Maizena vaalea suuruste (Unilever), annos 5g4.2g15kcal0g3.5g0.1g0g
Basilika, tuore 0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1545g645kcal12.8g76.8g26.6g14.6g
Valittu annoskoko773g323kcal6.4g38.4g13.3g7.3g
Annoskoko puolitettuna386g161kcal3.2g19.2g6.7g3.7g
Arvot/100g100g42kcal0.8g5g1.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=227548