Porkkanalaatikko - Italialainen

Tee valkokastike : sulata voi ja lisää jauhot.

Lisää maito vimmatusti sekoittaen, ettei homma paakkuunnu.

Jäähdytä kastike.

Kuori porkkanat ja keitä ne juuri ja juuri kypsäksi.

Anna kuivua hetken ennen soseuttamista, niin e tule vetistä.

Soseuta.

Raasta juusto ja jätä n. 1/4 määrästä sivuun.

Erota kananmunasta valkuainen ja vatkaa rakenne rikki.

Sekoita kaikki aineksetja lisää suola ja muskottipähkinää hippusellinen.

Laita matalaan vuokaan ja ripottele päälle loput juustoraasteesta.

Paista uunissa 185 asteessa 30-35 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 138 grammaa

Eevavi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g4896g1371kcal29.4g291.3g9.8g122.4g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g874g3392kcal288.5g0g248.3g0g
Maito, rasvaton, luomu (Valio), annos 200g1399g462kcal46.2g68.5g0g0g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 245g104kcal24g1g0.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 70g240kcal7.1g49g0.8g2.4g
Voi, 1 tl, 5 g210g1532kcal2.1g2.1g167.8g0g
Suola, annos 3g35g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15456g14199kcal794.6g823.8g853.8g249.6g
Valittu annoskoko7728g7100kcal397.3g411.9g426.9g124.8g
Annoskoko puolitettuna3864g3550kcal198.7g206g213.5g62.4g
Arvot/100g100g92kcal5.1g5.3g5.5g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=146868