Kekin kukkakaali-nakki gratiini

Sekoita jäiset kukkakaalit ja pilkotut nakit vuokaan.

Valmista kattilassa gratiini: Sulata rasva, lisää jauhot, lisää pikkuhiljaa maito koko ajan sekoittaen.

Mausta valkopippurilla, suolalla ja halutessasi sipuli- ja valkosipulijauheella.

Lisää joukkoon aurajuusto ja anna sulaa.

Kaada valmis gratiini vuokaan.

Kypsennä uunin keskitasolla 225 asteessa noin 25min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Kekki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, pakaste, Apetit3497g595kcal55.9g76.9g7g66.4g
Nakki, keskiarvo 839g1957kcal95.7g9.7g172.9g0.1g
Flora margariini 60, annos 10g210g1133kcal0.4g0.6g125.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 175g600kcal17.8g122.4g2.1g6.1g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen2798g923kcal92.3g137.1g0g0g
Aurajuusto210g713kcal42g0g60.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15456g11843kcal608.2g693.4g737.4g145.2g
Valittu annoskoko7728g5921kcal304.1g346.7g368.7g72.6g
Annoskoko puolitettuna3864g2961kcal152.1g173.4g184.4g36.3g
Arvot/100g100g77kcal3.9g4.5g4.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153140