Sosekeitto

Kuori vihannekset, lisää kiehuvaa veteen, ota keitinvesi talteen.

Soseuta ainekset, lisää keitinvettä ja juustopala.

Kiehauta sen verran että juusto sulaa-

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 138 grammaa

Naksu70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 1124g856kcal21.1g174.2g2.2g11.2g
Porkkana 1967g643kcal12.2g109.4g3.9g50.2g
Kirsikkatomaatti, ulkomainen (La palma), annos 100g1124g224kcal13.5g36g3.9g12.4g
Vesi, vesijohtovesi 2810g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g703g1967kcal133.5g0g154.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15456g7381kcal360.6g639.2g329.2g147.6g
Valittu annoskoko7728g3690kcal180.3g319.6g164.6g73.8g
Annoskoko puolitettuna3864g1845kcal90.2g159.8g82.3g36.9g
Arvot/100g100g48kcal2.3g4.1g2.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=265529