Bataattilanttusosekeitto

1. Kuullota sipuli.

2. Kuori ja pilko juurekset ja purjo.

3. Lisää sipulit, juurekset ja purjo kattilaan, peitä vedellä ja keitä pehmeiksi.

4. Soseuta.

5. Sekoita joukkoon juusto.

6. Mausta suolalla ja esimerkiksi valkopippurilla ja persilijalla.

Nauti raejuuston kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Pikkukettu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Flora punainen, annos 10g70g378kcal0.1g0.2g41.9g0g
Sipuli (kuorittu)839g227kcal10.9g40.3g1.7g14.3g
Bataatti, kuorittu 3006g2433kcal47.2g505.9g1.5g90.2g
Lanttu 2866g827kcal28.7g131.8g8.6g51.6g
Purjosipuli 629g144kcal11.4g15.1g1.3g13.2g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g262g734kcal49.8g0.1g57.7g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g56g58kcal4.4g9.1g0.3g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15456g9600kcal305g1405g226g340.8g
Valittu annoskoko7728g4800kcal152.5g702.5g113g170.4g
Annoskoko puolitettuna3864g2400kcal76.3g351.3g56.5g85.2g
Arvot/100g100g62kcal2g9.1g1.5g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=266951