Kesäkurpitsa-papuvuoka

Pilko kesäkurpitsat ja paprikat kuutioiksi ja laita ne öljyllä voideltuun vuokaan.

Sekoita joukkoon valutetut ja huuhdotut pavut sekä tomaattimurska.

Lisää halutessasi esim.

Pirkka Provence-yrttimaustetta ja hieman herbamarea.

Ripottele päälle juustoraaste.

Paista 175 asteessa noin tunti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 322 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa2403g408kcal9.6g60.1g14.4g16.8g
Paprika punainen 601g176kcal5.6g27g2.4g11.4g
Paprika keltainen 601g181kcal5.6g30.6g1.2g12g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g2002g701kcal32g138.1g2g28g
Ruskeat pavut suolaliemessä (Pirkka), annos 420g1682g1682kcal119.4g252.3g20.2g0g
Juustoraaste, pizzajuustoraaste (Rainbow), annos 175g400g1642kcal100.1g8g136.1g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl40g360kcal0g0g40g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15456g10299kcal544.6g1032.2g432.6g136.4g
Valittu annoskoko7728g5150kcal272.3g516.1g216.3g68.2g
Annoskoko puolitettuna3864g2575kcal136.2g258.1g108.2g34.1g
Arvot/100g100g67kcal3.5g6.7g2.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=273193