Kantarellikastike

Pilko kantarellit ja sipuli, paista voissa kunnes sienten neste on jonkin verran haihtunut.

Sekoittele paiston aikana.

lisää vehnäjauhot, sekoita - anna paistua hetki.

Lisää vesi, ruokakerma ja mausteet.

Anna hautua kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 138 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kantarelli 2800g489kcal51.2g11.2g14g53.2g
Sipuli (kuorittu)560g151kcal7.3g26.9g1.1g9.5g
Vesi1680g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai224g784kcal26.9g159g4.7g6.7g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl2240g1904kcal31.4g98.6g156.8g0g
Voi, 1 tl, 5 g224g1635kcal2.2g2.2g179.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15456g9928kcal238g595.8g711.6g138.8g
Valittu annoskoko7728g4964kcal119g297.9g355.8g69.4g
Annoskoko puolitettuna3864g2482kcal59.5g149g177.9g34.7g
Arvot/100g100g64kcal1.5g3.9g4.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=300525