Kalatahna ja Pälkäneen perunalimppu

Loimukirjolohi n350g
Viola ruohosipulijuustoa 200g
turkisk naturel yokhurt 200g
tilliä
Suolaa
Mustapippuria myllystä
Sitruunan mehua ½ sitruunaa
Katkarapuja kuorittuja 3-4/leipä
Pälkäneen perunalimppuviipaleita 20 kpl siis 450g paketti

Sekoita yokhurtti ja tuorejuusto.

Lisää lohi paloina.

Lisää ½ dl tilliä oikein pieneksi silputtuna
Sekoita välillä hyvin.

Lisää suolaa maun mukaan.

Myllystä mustapippuria.

Purista ½ sitruunan mehu sekaan ja sekoita hyvin.

Tarkista suola ja maku.

Anna tekeytyä jääkaapissa tunnin ajan.

Laita leipäviipaleen päälle tahnaa reilusti ja 3-4 katkarapua koristeeksi.

Jos haluaa niin rapujen alle voi laittaa hiukan Tilliä koristeeksi ja ravut sen päälle.

Hyvää on!

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 69 grammaa

Pikkutimppa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Loimukirjolohifileepala (Pirkka), annos 100g1904g2989kcal417g0g146.6g0g
Viola tuorejuusto ruohosipuli 13% (Valio), annos 5g1120g1904kcal86.2g58.2g145.6g31.4g
Turkisk naturell yoghurt (Lindahls), annos 100g1120g1445kcal47g57.1g112g0g
Katkarapuja (Apetit), annos 170g840g630kcal151.2g4.2g8.4g0g
Sitruuna kuorittu 168g69kcal1g3.7g1.8g4.7g
Tilli, tuore 56g17kcal2.1g0.5g0.4g1.2g
Perunalimppuviipale 450g (Pirkka), annos 40g2520g6023kcal184g1184.4g40.3g196.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15456g26154kcal1777g2616.2g910.2g467.8g
Valittu annoskoko7728g13077kcal888.5g1308.1g455.1g233.9g
Annoskoko puolitettuna3864g6538kcal444.3g654.1g227.6g117g
Arvot/100g100g169kcal11.5g16.9g5.9g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=323988