Karpitsar pohja

Sekota aineet keskenään ja levitä leivinpaperin päälle uunipellille ja paista 200 asteessa n. 10 min. levitä pohjalle ketsuppia, täytä ja paista vielä n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 40 grammaa

Arkani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka Milbona3200g2176kcal390.4g124.8g6.4g0g
Emmental juustoraaste, lidl1600g5888kcal464g0g448g0g
Kananmuna kuorineen punnittu2000g2520kcal220g6g180g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 560g1703kcal49g310.2g10.6g77.8g
Kaurakuitunen (Hirvelä), annos 50g288g354kcal20.7g46.4g9.5g200.7g
Leivinjauhe 80g141kcal4.2g30.2g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15456g25563kcal2296.6g1035.2g1309g557.8g
Valittu annoskoko7728g12781kcal1148.3g517.6g654.5g278.9g
Annoskoko puolitettuna3864g6391kcal574.2g258.8g327.3g139.5g
Arvot/100g100g165kcal14.9g6.7g8.5g3.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334101