Gluteenittomat porkkanasämpylät

Kuori porkkanat
Raasta tai mörssää tehosekoittimella, itseä laiskotti.

Lämmitä maito kädenlämpöiseksi.

Sulata voi.
Sekoita hiiva pariin desiä jauhoja.

heitä perään maidot, rasvat ja porkkanat.

Ja perunakuidut.

Ja pellavarouheet.

Sitte vaan lapa koneeseen eli handu taikinaan ja vaivaamaan.

Loput jauhot hitaasti lisäillen.

Jätä kohoamaan kaksinkertaiseksi.

Vaivaa vielä vähän.

Pyöritä sämbyllsönit ja anna niidenkin kohota vielä hetki.

Voitele munalla.

Paista 225C 15minsaa.

Syö!!!

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 161 grammaa

Hannuzka79

Hannuzka79 sanoi...

Ei se kohoa kaksinkertaiseksi, ei sitten millän..

keskiviikko 20.02.2013 klo 21:24

Hannuzka79 sanoi...

Ä+

keskiviikko 20.02.2013 klo 21:24

AineksetMääräEnergiaPHRK
Gluteeniton karkea jauhoseos (Semper), annos 500g3193g9900kcal79.8g2395g16g239.5g
Maito, Kevyt1916g881kcal61.3g92g28.7g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g1277g358kcal7.7g76g2.6g31.9g
Pellavarouhe, Risetti, 1rkl = 8g160g771kcal39.1g53.2g46g45.3g
Perunakuitu jauheena (Semper), annos 100g958g719kcal47.9g115g4.8g670.6g
Voi 179g1297kcal2.1g0.7g145.4g0g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g35g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15456g27851kcal475.8g5463.8g487g1974.6g
Valittu annoskoko7728g13926kcal237.9g2731.9g243.5g987.3g
Annoskoko puolitettuna3864g6963kcal119g1366g121.8g493.7g
Arvot/100g100g180kcal3.1g35.4g3.2g12.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=340488