Kukkakaaliriisi intialaisittain

Hienonna kukkakaali esim yleiskoneessa.

Pilko sipuli ja kuullota pannulla.

Lisää valkosipuli ja mausteet, anna hautua hetken.

Lisää kukkakaali ja öljyä (voita), jos tarpeen.

Hauduta 10 minuuttia.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 161 grammaa

Akpatu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 5813g1399kcal105.2g127.9g17.4g133.7g
Sipuli 1368g414kcal17.1g65.7g2.7g23.3g
Valkosipuli 274g296kcal21.6g44.6g1.6g5.7g
Oliiviöljy 137g1210kcal0g0g136.8g0g
Garam Masala (Santamaria), annos 44g137g424kcal11.6g79.3g6.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15456g7485kcal311g635g330.6g325.4g
Valittu annoskoko7728g3742kcal155.5g317.5g165.3g162.7g
Annoskoko puolitettuna3864g1871kcal77.8g158.8g82.7g81.4g
Arvot/100g100g48kcal2g4.1g2.1g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=411664