Oriental possu

Suikaloi possun sisäfilee ja marinoi hetki soijakastikkeessa.

Voi lisätä tähän myös mustapippurirouhetta.

Kuori ja lohko sipulit.

Wokkaa ensin liha ja sitten sipulit.

Lisää joukkoon oriental ateriakastike ja vesi.

Hauduta noin 30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi699g0kcal0g0g0g0g
Oriental kastike (Pirkka), annos 50g2378g2235kcal11.9g523.1g11.9g0g
Rypsiöljy 140g1237kcal0g0g139.9g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu175g182kcal13.8g28.5g1g3.7g
Sipuli (kuorittu)1399g378kcal18.2g67.1g2.8g23.8g
Soijakastike 140g84kcal7.2g13.3g0.1g0g
HK Porsaan sisäfilee, naturel n.500g2798g3637kcal587.5g0g111.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15456g15505kcal1277.2g1264g535.2g55g
Valittu annoskoko7728g7753kcal638.6g632g267.6g27.5g
Annoskoko puolitettuna3864g3876kcal319.3g316g133.8g13.8g
Arvot/100g100g100kcal8.3g8.2g3.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=76451