Juusto-porokeitto

Kuori perunat ja pilko ne sopiviksi paloiksi.

Viipaloi porkkana.

Perunoiden ja porkkanoiden kiehuessa kypsennä poronkäristys pannulla ohjeen mukaan.

Mausta runsaalla suolalla ja pippurilla.

Lisää poro kypsien perunakuutioiden ja porkkanoiden joukkoon.

Viipaloi sekaan Koskenlaskija-paketit.

Sekoita, kunnes juusto sulaa keittoon.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 442 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 88g67kcal1.6g13.6g0.2g0.9g
Porkkana, keskikokoinen 65g33g9kcal0.2g2g0.1g0.8g
Nopea poronkäristys (Pirkka), annos 240g105g137kcal21g0g6.3g0g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g110g274kcal20.8g0g24.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 438g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1547g973kcal87.2g31.2g61.4g3.4g
Valittu annoskoko774g486kcal43.6g15.6g30.7g1.7g
Annoskoko puolitettuna387g243kcal21.8g7.8g15.4g0.9g
Arvot/100g100g63kcal5.6g2g4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197929