Tonnikalapasta

Pistä pasta kypsymään.

Kuumenna sillä välin oliiviöljy pannulla, lisää kuivattu sipuli, kuullota hetki.

Lisää 2 valutettua tölkkiä tonnikalaa.

Lisää kasvisliemifondi ja Flora, kypsennä hetki.

Lisä pakasteherneet ja -maissi.

Anna kypsyä niin kauan, että herneet ja maissi kuumenevat.

Valuta pasta ja sekoita kaikki yhteen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 387 grammaa

Tavoite79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl6.5g59kcal0g0g6.5g0g
Tonnikala vedessä 150g157kcal33.7g0g2.2g0g
Sipuli kuivattu 7.5g20kcal0.8g2.6g0.1g2.6g
Knorr kasvisfondi (Knorr), annos 20g20g50kcal2.4g9.8g0.1g0.1g
Flora ruoka 15% vähälaktoosinen, 250ml150g225kcal3g3.7g22.5g0g
Herneet (Apetit)100g53kcal5.7g5.3g0.9g0g
Maissi (pakastettu) (Apetit), annos 100g100g124kcal3g25.6g0.6g0g
Täysjyväpasta cappelli keitetty (Torino), annos 100g240g251kcal12.3g47.3g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1548g1878kcal121.8g188.6g68.6g5.4g
Valittu annoskoko774g939kcal60.9g94.3g34.3g2.7g
Annoskoko puolitettuna387g470kcal30.5g47.2g17.2g1.4g
Arvot/100g100g121kcal7.9g12.2g4.4g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=369575