Katkarapu-nuudelikeitto

Laita vettä kattilaan siten että nuudeliköntti tai nuudelit peittyvät.

Kuumenna vesi kattilassa, lisää liemikuution puolikas ja keitä nuudelit lähes kypsiksi tai kypsiksi.

(Katkarapuliemikuutioita/jauhetta saa aasialaisista ruokakaupoista)

Lisää jäiset tai sulatetut katkaravut kuumaan veteen nuudeleiden sekaan ja anna sulaa/ kiehua HETKI.

Pidä varasi ettei katkaravut sitkisty liian kauan kiehuessaan.

Nauti kuumana ja puikoilla tai ilman.

:P´

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 516 grammaa

Hensuli1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi601g0kcal0g0g0g0g
Katkarapu 75g51kcal10.8g0g0.8g0g
Liemikuutio, kasvisliemi, Maggi0.8g2.5kcal0g0.1g0.2g0g
Nuudeli tom yam (Pirkka), annos 65g98g176kcal4.1g24.4g6.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1548g459kcal29.8g49g15.6g0g
Valittu annoskoko774g230kcal14.9g24.5g7.8g0g
Annoskoko puolitettuna387g115kcal7.5g12.3g3.9g0g
Arvot/100g100g30kcal1.9g3.2g1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=293334