Gluteenittomat sarvet (kinkku-paprika-juusto)

Pohjana Marjolan pestosarvien ohje.

Nypi pehmeä voi jauhoihin.

Lisää neste ja muut aineet.

Alusta kunnolla.

Anna taikinan tekeytyä 2h jääkaapissa.

Kauli taikina kahdeksi suht' ohueksi, pyöreäksi levyksi.

Jaa pizzaleikkurilla kuudeksi lohkoksi.

Levitä täytettä (juusto, paprika + kinkku) lohkojen leveään päähän ja kääri rullalle, sarveksi.

Voitele munalla ja ripottele pinnalle seesaminsiemeniä.

Paista 200-225* 15-20min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 43 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g149g508kcal3g4.5g52.3g0g
Voi, 1 tl, 5 g60g436kcal0.6g0.6g47.8g0g
Emmentaler-juusto (X-tra), annos 20g90g341kcal26g0.1g26g0g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 149g95kcal4.5g7.2g5.2g0g
Fiber husk (1rkl=10g)12g1.2kcal0.2g0g0.1g10.2g
Ksantaanikumi, leivontaan (Meira), annos 1g12g0kcal0g0g0g12g
Riisijauho / -hiutale 82g297kcal6.3g65.2g0.6g0.8g
Pofiber, perunakuitujauhe, Semper, 5g25g19kcal1.3g3g0.1g17.8g
Leivinjauhe 30g53kcal1.6g11.3g0g0.1g
Ruokasuola jodioitu 7.5g0.2kcal0g0g0g0g
Paprika punainen 90g26kcal0.8g4g0.4g1.7g
Palvikinkku (Rainbow), annos 100g67g77kcal12.1g0.5g2.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1548g3705kcal112.8g192.8g270.8g85.2g
Valittu annoskoko774g1853kcal56.4g96.4g135.4g42.6g
Annoskoko puolitettuna387g926kcal28.2g48.2g67.7g21.3g
Arvot/100g100g239kcal7.3g12.5g17.5g5.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=457656