Dal-kaali-tomaattikeitto

Kuullota öljyssä pilkottu sipuli ja kaali.

Lisää rajah-maustetahna, tomaattimurska ja vesi.

Lisää linssit sekä liotetut ja keitetyt dal-ryynit (tai kik-herneet) sekä liotetut ja keitetyt pavut.

Anna kiehua 45-60 minuuttia.

Mausta haluamillasi mausteilla.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 430 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 515g685kcal43.4g90.6g10.3g25.7g
Papu valkoinen, keitetty 579g623kcal48.8g81.1g2g40.5g
Sipuli 450g136kcal5.6g21.6g0.9g7.7g
Kaali, valkokaali772g163kcal9.3g26.3g1.5g16.2g
Tomaattimurska 1030g303kcal5.8g54.6g2.1g19.6g
Rajah Mild Curry Paste (10g)129g184kcal5g11.2g13.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 3861g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl18g162kcal0g0g18g0g
Linssi vihreä/ruskea, kuivattu 386g1230kcal94.1g176.4g7.3g34.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15480g6972kcal424g923.6g110.8g288.2g
Valittu annoskoko7740g3486kcal212g461.8g55.4g144.1g
Annoskoko puolitettuna3870g1743kcal106g230.9g27.7g72.1g
Arvot/100g100g45kcal2.7g6g0.7g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=140916