Tonnikalapasta

Pistä pasta kypsymään.

Kuumenna sillä välin oliiviöljy pannulla, lisää kuivattu sipuli, kuullota hetki.

Lisää 2 valutettua tölkkiä tonnikalaa.

Lisää kasvisliemifondi ja Flora, kypsennä hetki.

Lisä pakasteherneet ja -maissi.

Anna kypsyä niin kauan, että herneet ja maissi kuumenevat.

Valuta pasta ja sekoita kaikki yhteen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 387 grammaa

Tavoite79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl65g585kcal0g0g65g0g
Tonnikala vedessä 1500g1567kcal336.6g0g22.5g0g
Sipuli kuivattu 75g204kcal7.9g26.3g1.2g26.2g
Knorr kasvisfondi (Knorr), annos 20g200g500kcal24g98g1g1g
Flora ruoka 15% vähälaktoosinen, 250ml1500g2250kcal30g37.5g225g0g
Herneet (Apetit)1000g530kcal57g53g9g0g
Maissi (pakastettu) (Apetit), annos 100g1000g1240kcal30g256g6g0g
Täysjyväpasta cappelli keitetty (Torino), annos 100g2400g2513kcal123.1g472.8g14.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15480g18777kcal1217.2g1887.2g688.2g54.4g
Valittu annoskoko7740g9388kcal608.6g943.6g344.1g27.2g
Annoskoko puolitettuna3870g4694kcal304.3g471.8g172.1g13.6g
Arvot/100g100g121kcal7.9g12.2g4.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=369575