Zucchinivuoka

- Paista sipulit ja jauhikset, lisää tomaattimurska ja mausteet (suola, mustapippurirouhe, chili).

- Viipaloi kesäkurpitsat ja palsternakka, jälkimmäinen hieman ohuemmaksi.

- Lado vuokaan vuorotellen, palsternakan laitoin alimmaksi ja kesäkurpitsaa päällimmäiseksi.

- Paista 200 asteessa 10-15 min, laita päälle puolitetut miniluumutomaatit ja alenna lämpö 175 asteeseen.

Paista vielä n. 20 min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 323 grammaa

Therese
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 1600g5128kcal428.3g0g383g0g
Yrttimaustettu paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g2000g700kcal28g144g4g0g
Kesäkurpitsa zucchini 3000g542kcal16.8g75g12g21g
Palsternakka 240g153kcal1.2g28.3g1g10.8g
Miniluumutomaatti, espanjalainen (Pirkka), annos 250g500g100kcal3g17.5g1.5g7g
Sipuli (kuorittu)400g108kcal5.2g19.2g0.8g6.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15480g13461kcal965g568g804.6g91.2g
Valittu annoskoko7740g6730kcal482.5g284g402.3g45.6g
Annoskoko puolitettuna3870g3365kcal241.3g142g201.2g22.8g
Arvot/100g100g87kcal6.2g3.7g5.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=390929