Makaronipata

Paista jauheliha ja sipulit (2 kpl).

Keitä makaronit (3dl raakaa).

Kuullota ja hauduta pannussa porkkanat (3 isoa) ja paprika (1 melko iso).

Mausta.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 430 grammaa

Hennavak
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2400g3984kcal456g0g240g0g
Paprika punainen 1200g351kcal11.3g54g4.8g22.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g1200g336kcal7.2g71.4g2.4g30g
Makaroni, tumma 990g3560kcal133.7g650.4g29.7g58.4g
Sipuli 480g145kcal6g23g1g8.2g
Ruokakerma Valio 5%1200g720kcal14.4g33.6g60g0g
Ruokaöljy keskiarvo 270g2385kcal0g0g269.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15480g22964kcal1257.2g1664.8g1215.2g238.8g
Valittu annoskoko7740g11482kcal628.6g832.4g607.6g119.4g
Annoskoko puolitettuna3870g5741kcal314.3g416.2g303.8g59.7g
Arvot/100g100g148kcal8.1g10.8g7.9g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=99341